Whisky köande

Dagens bästa nyhet på bolaget var givetvis Laphroaig-1988 som enbart gjorts för den svenska marknaden av endast två fat. Friends of Laphroaig tipsade mig om denna redan den 22:a december, och äntligen kom den.

Så jag gav mig iväg till bolaget på Regeringsgatan och kom fram en halvtimme innan de öppnade. Men det var visst inte bara jag som ville ha denna whisky. Det var en jättelång kö utanför bolaget. 😯 Jag ställde mig i kön, och hoppades att flaskorna skulle räcka till mig.

När vi tillslut släptes in, gick kön i ordnade former lånsamt framåt. Slutligen släptes jag in i whiskyrummet och kunde hämta ut en flaska. 😀 Jag passade även på att köpa en Clynelish-1991 Distillers Edition som även den var ny för dagen. 🙂

Jag återkommer med smakinformation när jag öppnat dem… (Hmmm… måste kanske hitta på en anledning att fira snart…)

Lämna ett svar