Modus Hoperandi

Efter att ha läst om denna öl på bloggen Ofiltrerat och där läst att den fått bra betyg och att den var svår att få tag på på bolaget, så blev jag glad när jag såg den i hyllan på bolaget i Viksjö. Jag roffade snabbt åt mig fyra stycken.

När jag nu smakat denna öl ifrån Ska Brewing Company så tycker även jag att detta är en mycket god öl. Om ölens smak kan jag säga att den är ganska blommig av humlebäska, men inte på ett otrevligt sätt. Dessutom, så är det ett coolt namn på bryggeriet tycker jag som gillar Ska.

Se även vad som skrivs om denna goda öl på RateBeer.

Modus Hoperandi

6 reaktioner till “Modus Hoperandi

 1. Du skulle sett den om du kom till jakan med. I alla fall när den släpptes 🙂 Fast jag måste vara lite snål just nu, så det blev ingen för mig.

 2. Du skulle inte ha varit snål… Den var ju mycket god.

  Hoppas ni tar in mer från detta bryggeri.

 3. Det är ju så nuförtiden vi knappt får välja någonting själva av vad som står på hyllorna. Av hela butikens sortiment får vi välja 50 artiklar och det ska vara de sorter som vi inte blivit tilldelade, men som är mest efterfrågade.
  Jag tror förövrigt inte att de har någon öl i det ordinarie sortimentet. Det är ju ett litet bryggeri och jag kan tänka mig att de inte ens har intresse av att brygga ett öl, som kan ge så stor produktion att det uppfyller kriterierna för att finnas i det ordinarie sortimentet på Systembolaget i Sverige. Men jag kan tänka mig att de kommer fler gånger till det tillfälliga sortimentet (då behövs ju inte lika stor upplaga). Det är det jag tycker är det roligaste med det här att det finns ett tillfälligt sortiment – att man kan få testa sånt som inte hade kunnat komma in annars.

 4. Tråkiga regler. 🙁

  Nåja, det är bara att vänta, läsa öl-bloggar och hoppas man får något annat bra tips. Privatimport blir säkert för dyrt.

 5. Nu har jag lagt undan två stycken till den 20:e 🙂 Verkar finnas relativt god tillgång på dem, än så länge, så du kanske hinner köpa någon till.

Lämna ett svar