EMU-Valet

Bojkotta EMU-VALET! Det finns ingen anledning att rösta. Politikerna kommer ändå att göra som de vill. Vi har ju sett hur det gått i tidigare omröstningar när resultatet inte passat de styrande.

Göran Persson har ju själv sagt att vid en nejvinst, så ska det genomföras ny omröstning. Det görs opinionsmätningar om hur vi ser på EMU på sikt. Detta tyder på att de styrande politikerna inte kommer att respektera ett nej, p.s.s. som de inte respekterade resultatet i kärnkrafts omröstningen eller i högertrafiks omröstningen.

Allt valet egentligen går ut på är att skydda socialdemokraterna från att spricka genom att tillåta olika uppfattningar inom partiet. Detta kostar samhället miljardbelopp. Hundratals miljoner i kampanjbidrag, och ingen vet hur mycket mer som förloras totalt via TV, rösträkning, förlorade skatteinkomstet p.g.a. kampanjarbete och allt annat runt och omkring valet.

Att politikerna tilldelar sig själva hundratals miljoner för att ha lekstuga, och slösar bort miljarder totalt är inget vi kan acceptera. Det finns bara en sak att göra för att visa vårt missnöje med detta. BOJKOTTA EMU-VALET!

Lämna ett svar