Hurra, jag vann!

Jag spelade medeltids scenariot i Civ3 Conquests, och det gick bra. Jag har tidigare spelat svensk, och då vunnit med hjälp av mina berserkar som röjt hela europa. Nu spelade jag dock som England, och spelade som det var tänkt, och lyckades erövra Jerusalem, och föra ”the Holy Graal” dit. Det var en mer intressant omgång än att spela som Sverige. De oranga områderna är England, och man kan på den lilla kartan nere till vänster i bilden se vilka områden som England har.

Det kommer snart ett Civ4, men ärligt talat så ser det rent spelmässigt ut som ett sämre spel, även om grafiken är mycket bättre. Men å andra sidan tyckte jag samma sak om Civ3 från början, när jag jämförde det med Civ2, men nu tycker jag att Civ3 är överlägset. (Om nå’n nu bara ville göra det där Jules Verne scenariot för Civ3 oxå. 🙄 )

civ3

Lämna ett svar