Räkna sökord

Nu är sökorden för Juli på berka.com räknade. Som vanligt dominerar snusk. 🙁 (Kan inte folk syssla med något vettigt istället för att porr-surfa?) Eftersom det var sommar, och antagligen många gjorde bättre saker än att sitta framför datorn kom även rena pedofilsökningar (lolita och preteen) in på top 10 listan. 😯 Men om man söker efter dessa ord på berka.com så får man ett straff. 😈 Dessutom så hamnar de som söker på sådant i pedofil-loggen. Vad som är skrämmande är att det fortfarande är så många som trots detta använder berka.com för att söka efter barnporr. Har de inte lärt sig, eller tillkommer det nya idioter hela tiden. Hoppas de är så korkade att de åker fast innan de kan göra någon skada i samhället.

Paris (inte staden) är åter igen inne på en hedrande 10:e plats. Hon låg ju i topp i några månader för att tag sen när hennes ”home video” hade ”kommit ut”.

Paris Hilton

Lämna ett svar