QMs sista fest

I kväll var jag och Veronica på QMs sista fest. Tråkigt nog har QM som förening nu tvingats att upphöra. 🙁 Anledningen till detta är för mig ännu okänd. På festen träffade jag en hel del gamla vänner från QM, som var där för att festa med QM en sista gång. Det är alltid kul att återse det gamla gänget. Alla var dock inte där, men det är förståligt att alla inte längre har tid att dyka upp, ens för QMs sista fest.

Från festen fick jag med mig en nostalgiskatt. Det var en bunt bilder, två album och en plansch som jag lovat att skanna in, och sen återlämna till kåren. Dessa bilder kommer (så fort jag bara har tid) att dyka upp på QMs Bildsida. 🙂

3 reaktioner till “QMs sista fest

  1. Nu finns även en inskannad version av planschen. 🙂

    På denna version syns bilderna lite tydligare, och man slipper reflexer, men dessvärre var min skanner inte så stor att hela planschen kunde skannas in direkt. Den skannade versionen består därför av åtta delskanningar, och dessvärre syns skarvarna. Det är inte så enkelt att pussla ihop bitarna så att det blir helt snyggt, men jag hoppas att alla ändå kan vara nöjda med resultatet.

Lämna ett svar