Present till Pappa – 1001 GolfHål


Jag köpte en rolig present till min far. En bok med 1001 golfhål med fina bilder och intressanta beskrivningar. Titeln på boken är ”1001 Golf Holes You Must Play Before You Die”. 😕

Denna bok fungerar antagligen bra som present till alla golfare. Jag tittade lite i den innan jag slog in den. Den verkar vara himla intressant. Det står även om några svenska golfhål, och några svenska spelare såsom Annika Sörenstam och Jarmo Sandelin m.fl. Boken hittade jag i en affär i Stockholm, men den finns även på Amazon.com.

1001 at amazon

En reaktion till “Present till Pappa – 1001 GolfHål

  1. Ja tack! Den är bra! Sverige finns representerade med hål från några av de kända banorna som Ullna, Barsebäck, Falsterbo och Tylösand/Halmstad men en sådan bana som Töreboda har kommit med med sitt 10:e, ett par 3 på enast 120 m. Jag har inte varit där men det får väl bli ett besök till sommaren. Just nu verkar golf långt borta med all snö som ligger. I boken finns också ett antal banarkitekter nämnda och givetvis Sune Linde och Nils Sköld. Av svenska spelare nämns även Jesper, Mathias, Lotta N, Sophie och Helen A.
    En bok med fantastiska drömrika bilder.

Lämna ett svar