Bloggen 1år

Nu har bloggen i denna version funnits i ett år. Tidigare har mitt forum delvis fungerat som en sorts blogg, och jag funderar på att stänga den och föra över dess inlägg till denna blogg. (Första inlägget i forumet skrevs 26:e sept 2001.)

På det år som jag haft denna blogg så kan man se att det hänt en massa. Både i mitt liv och i Sverige och i världen i allmänhet. För ett år sedan förbjöds i princip internet i Sverige, men ingen har hittills åtalats för att de på websidor sprider upphovsrätts skyddat material, eller att de när de besöker websidor laddar hem sådant. Istället har man (efter amerikanska påtryckningar enligt SVT) gett sig på en sajt som länkar till upphovsrättskyddat material. Mycket skumt. 😕 Men om nu någon person som jag inte gillar länkar till min sida så kan jag alltså polisanmäla detta så att de får sin(a) dator(er) beslagtagna, eller???

Tre nya rader blev det i min htaccess fil i samband med att jag skrev detta inlägg:
deny from stim.se
deny from s-info.se
deny from antipiratbyran.com

Är det någon som har några idéer om vilka andra jag borde hindra från att snoka runt på mina sidor?

Lämna ett svar