Tillbaka från Sydafrika

Nu är vi tillbaka. Vi har haft det mycket bra. Vi har sett många djur, inklusive ”The Big Five”. Vi har ätit och druckit gott. Jag har tagit över 1100 bilder, och Veronica har ca 6 timmars film. Så jag har en liten backlog med saker att skriva om… Se tidigare inlägg när de dyker upp. Eftersom jag hört att vykorten vi skickat inte kommit fram ännu, så skickar jag här med en bild jag tog på en struts.

struts

Update: Då är jag klar med backloggen från Sydafrika. Nästan 200 bilder därifrån finns nu att beskåda på bloggen.

2 reaktioner till “Tillbaka från Sydafrika

  1. Vi ser fram emot att få se bilder och redigerad film med personliga berättelser från era upplevelser.

  2. Det ska vi ordna så fort vi kan. Med så mycket bilder och film som vi har kommer det dock att ta lite tid…

Kommentera