Pizza Renovering

Förra sommaren fanns en bra pizzeria tvärs över gatan där jag bor. Sen stängde den plötsligt och utan förvarning för renovering. Det sattes papp för fönstren, och sen hände ingenting verkade det som. Sen i början av denna sommar, så ställdes byggbaracker, containrar och annat dit. Där jobbades från tidigt på morgonen, med ett väldans oväsen. Inte blev det några sovmornar på min semester inte. 🙁 Det kom även tankbilar som var märkta ”sanering”. Även dessa förde oväsen. Man tycker ju att vad de än gör med pizzerian, så borde de ha varit klara för länge sen, och knappast behöva ta till sådana metoder som de nu gör. Ja, detta pågår fortfarande.

Men vad håller de på med egentligen? Vi får väl se när de är klara. Bland de gissningar som kommit upp finns bl.a. spekulationer om att de bygger ett spa med pool, eller en tunnel till närmaste bank, eller har en riktigt jobbig ”asbest” sanering ala Buffy. Vi får väl se…

Pizza Renovering

Lämna ett svar