Båttur i Mälaren

Jonas bjöd med mig och Anders på en båttur i mälaren. Vi åkte ut på fredag eftermiddag. Målet var en vik på Ekerö. På vägen blåste min fina golfkeps av. Detta påminde mig om när jag tappade min fina skepparmössa när jag var 5 år. Min skepparmössa sjönk, och jag var lessen för det, men golfkepsen lyckades vi faktiskt fiska upp innan den försvann. 🙂

Det var en fin vik som Jonas hade sett ut. Vi hittade en plats i lä, där solen sken. Jag hade fixat mat som vi åt. Anders hade tagit med ett flak Carlsberg Sort Guld. (Vi drack inte upp hela flaket.) Sen spelade kort och snackade hela kvällen. Innan vi gick och la oss så såg vi hur fantastiskt stjärnklart det var denna natt. Men ändå så var det inte kallt. När vi vaknade var det mulet. Vi åt frukost, och tog det lugnt. Sen sken solen, och vi gav oss hem till Stockholm. Vi hade ett mindre motorproblem, och blev lite sena, men det gjorde inget.

Tack Jonas för en trevlig båttur! 🙂

Utresa från Stockholm Mulen Morgon Tillbaka till Stockholm

3 reaktioner till “Båttur i Mälaren

  1. Vilken fin båt Jonas verkar ha. Hoppas ni hjälper honom att skrapa och lacka den.
    Lät härligt med dygnstur i vackert väder.

Lämna ett svar