Nynäshamns Ångbryggeri – Indianviken Pale Ale

Efter Oliver Twist, så gick vi till Akkurat och åt deras burgare. (De gör bra burgare på Akkurat.) Efter att ha funderat ett tag på ölvalet, så bestämde jag mig för en ”Indianviken Pale Ale” från Nynäshamns Ångbryggeri. Det var en mycket välhumlad öl. På gränsen till malörts beska, men ändå inte överdriven, så det gick bra till hamburgaren, men den skulle säkert fungera bra utan mat till. Kanske skulle passa ännu bättre en varm sommardag till nyfångad abborre… Mmmm…

Underligt nog, så drack vi ingen whisky på Akkurat.

Ölen verkar inte finnas på bolaget, om man inte specialbeställer den, vilket det står om på bryggeriets hemsida. Ölen finns beskriven på Rate Beer.

Denna öl var alltså så pass god, så att det finns risk att jag dricker den igen. :mrgreen:

Indianviken

2 reaktioner till “Nynäshamns Ångbryggeri – Indianviken Pale Ale

  1. Har reserverat 12 flaskor Indianviken på systemet. Dröjer dock innan jag får dom eftersom bryggeriet just nu satsar för fullt på ölmässan i Nacka. Men snart är väl bryggaren i gång så även jag får njuta av smakupplevelsen.

Lämna ett svar