ThaiBoat

För att fira av Karin (som byter kontor) så var vi några stycken från jobbet som gick ut och käkade på ThaiBoat. Detta ställe hade blivit utsedd till bäst i Stockholm 2005 genom omröstning på sajten Allt om Stockholm. Gissningsvis hade de fått många kompisröster eftersom stället egentligen inte var speciellt märkvärdigt.

Vi kom dit vid 20:30 tiden, och hade lovats ett bord då, men fick ändå vänta ett bra tag. 😡 Under den tiden satt vi och drack drinkar och/eller öl i fören medans vi väntade och väntade… Såsmåningom fick vi sätta oss till bords. Maten var god, men inte speciellt märkvärdig. 😐 Jag åt kycklingsoppa till förrätt och Anka i röd curry till huvudrätt. Strax innan vi satte oss hade en DJ börjat spela enerverande clubmusik på lite för hög volym för att det skulle bli trevligt att äta. 😡

Efter maten tog jag en till hof i baren. Då såg jag vad ett grabbgäng som beställt ett helrör whisky råkade ut för. Jag såg hur bartendern fyllde på en halvfull flaska Famous Grouse med innehållet från en flaska Jameson. 😯 Grabbarna fick in denna blandning i Famous Grouse flaskan placerad i en ishink. Att man på detta ställe (helt öppet) gör så, visar vilken klass det var… Nåja, antagligen är denna pråm trevligare på sommaren, när det iallafall finns möjlighet att sitta utomhus vid vattnet.

Lycka till på nya kontoret Karin! Vi kommer att sakna Dig.

Karin och Anna ThaiBoat

Lämna ett svar