Shepherd Neame – Christmas Ale 2005

På fredagsfikat var vi 10 pers som hade vinlotteri. Eftersom det var sista gången för året, så ingick även julöl. Vinnaren fick då 6 flaskor vin och 6 flaskor julöl. Jag var mycket nära att vinna, men det blev Adam som vann.

Efters jobbet så hade vi glöggpub. Då var Adam så snäll så att han som tröstpris bjöd mig på den julöl som jag hade tagit med till lotteriet. 🙂 (Tack Adam!) Det var en julöl från Shepherd Neame som kallades Christmas Ale 2005.

Ölen kom i en fin hexagonal pappförpackning (ej på bild). Själva ölen var mellanmörk. Smaken var bra, fyllig och fruktig, men inte riktigt vad vi anser vara en julöl i Skandinavien. Detta är dock en trevlig öl som säkert skulle passa bra även på andra tider av året.

Man kan även titta vad som skrivits om denna öl på RateBeer.

Det går givetvis bra att köpa denna öl på Bolaget.

xmas beer

Lämna ett svar