Akkurat 10 år

I kväll var Veronica, Anders och jag själv på Akkurat för att fira deras 10 års kalas. (Grattis Akkurat!)

Först hälsade vi på hos Jonas och Helena, och de bjöd på lite vin (Bin 2) innan vi skyndade oss iväg. Tackar, det var en trevlig början på kvällen att få dricka ett gott vin med sina vänner. 🙂

På Akkurat drack vi lite gott öl, och vi lyssnade på bra musik. Först spelade King Harvest som är ett cover (tribute) band som enbart spelar ”The Band” låtar. De syns nedan på den vänstra bilden. Sedan var det ett litet mellan nummer som stammisarna på Akkurat uppförde. Sedan spelade ”Poor Boys”, men det var i andra änden av lokalen, så därför har jag ingen bild av dem. Sluligen spelade ”The Moose Brothers”, bandet vi väntat på hela kvällen. Det var fullt ös, precis som förra gången jag såg dem.

King Harvest Moose Brothers Green Arm

Lämna ett svar