Bluetooth

Jag köpte nyligen en ny telefon, då den förra gav upp. Det blev en Sony-Ericsson K700i. Telefonen har en kamera, så jag ville gärna kunna föra över bilder, så att jag skulle kunna presentera dem här på bloggen. Visserligen är kameran i telefonen inte speciellt bra, men för enkla bilder för bloggen kanske den duger. Första försöket att föra över filer med hjälp av IR porten på min laptop misslyckade. Antagligen p.g.a. det inte finns någon IR port på den innanför den mörkröda plastbiten. 🙁

Så då köpte jag idag en Bluetooth mojäng med USB koppling på Clas Ohlsson för 169 kronor. Först försökte jag installera den på min Windows 98 maskin, men det var hopplöst, så tillslut gav jag upp. Försökte sen installera den på min Windows XP maskin, och det fungerade tillslut, men det var himla struligt. 😡

Så nu har jag lyckats föra över bilder som jag tagit från telefonen, och MP3 låtar till telefonen, så nu kan jag lyssna på Duran Duran, The Clash, Blondie, Spandau Ballet och The Specials på telefonen. 🙂

Lämna ett svar