Tyska korvar och leberknödel

Efter promenaden var jag hungrig, och bestämde mig för att prova lite tysk mat, nu när jag ändå var här i Bayern.

För att få prova på så mycket som möjligt på en måltid, så beställde jag en blandning med korvar surkål, potatismos, och en leberknödel.

Till detta drack jag en öl av ett lokalt märke (Augustiner).

De två korvar som syns på bilden var okej. Det finns en till korv som inte syns så bra i det mörka området av tallriken, och den var inte så god. Surkålen var inte så sur och gick bra att äta. Värst var leberknödeln. 😯 Men blandat med surkålen och senap och nedsköljt med weissbier så fick jag faktiskt i mig den.

Tysk Mat

En reaktion till “Tyska korvar och leberknödel

  1. Leberknödel låter inte så gott. Prova någon annan sort för det finns goda knödlar också. =)

Lämna ett svar