Hemkomsten av Harold Pinter

Vi var och såg Hemkomsten av Harold Pinter (nobelpristagere) på Stadsteatern. Biljetterna hade jag fått av min syster, så jag ska passa på att tacka så mycket.

Pjäsen började som ett drama om en pappa, hans bror och hans söner i första akten. I andra akten, så spårade allting ur och pjäsen blev ganska absurd. Men jag antar att det var hela idén med pjäsen. D.v.s. att skoja med publiken… 😕

Iallafall så var karaktärerna väl porträtterade, och det var en intressant pjäs. 🙂 Mer om pjäsen vill jag inte säga, eftersom jag annars riskerar att förstöra nöjet för någon.

Efter pjäsen promenerade vi hem och passerade puben Man in the Moon där jag tog en Blå Chimay och Veronica tog en St Bernardus 12. Se vilket bra betyg den ölen får på Rate Beer!

Sen gick vi tvärs över gatan och tog var sin amerikansk whiskey på Saddle & Sabre. Jag tog en Knob Creek och Veronica fick en Elijah Craig. Jag valde dessa eftersom jag ville veta om de skulle kunna mäta sig mot Maker’s Mark. De båda vi provade var goda. Knob Creek hade en trevlig smak med lite finkel och en hel del sting. Elijah Craig känndes lite torrare och snällare. Ingen kunde dock mäta sig mot min favorit bourbon Maker’s Mark.

Lämna ett svar