Samuel Adams – Cream Stout

Egentligen så är det så mycket som irriterar mig just nu, så jag skulle verkligen kunna skriva massor av elaka inlägg om diverse olika saker, men det tar vi en annan dag. Istället skriver jag om något som jag tycker om, för det är så mycket roligare. 🙂

Samuel Adams (som är ett bryggeri ifrån Boston, som har fattat hur man brygger öl till skillnad från vissa andra amerikanska bryggerier) har gjort en Stout, som de kallar Cream Stout. Det är en Stout som inte liknar Guinness, utan som istället smakar mer rostad och karamell, men ändå med en viss beska. Jag drack den till en lammgryta jag gjort, som dessutom innehöll en hel del paprika, och det blev en bra kombination. Men jag är övertygad om att den skulla vara god att dricka som den är, utan mat. Det är en riktig godis öl. Jämfört med den halva svensk porter som jag hällde i lammgrytan för att piffa upp såsen, så var den iallafall jättegod. Jag kommer säkert dricka denna igen. :mrgreen:

Det går givetvis bra att köpa den på Bolaget.

Samuel Adams

Lämna ett svar