Blossa Glögg 05

Dagen efter så fortsatte vi med finlandsbåt temat genom att gå till Lindquists och äta en köttbullsmacka med rödbetssallad (som man ju ofta får nöja sig med på båtarna om man inte köpt frukostbuffé biljett). Sen gick vi en promenad längs Roslagsgatan och tittade lite i antikvitetsbutikerna där.

När vi kom tillbaka hem så var vi lite frusna. Så’n tur att vi hade köpt en flaska ”Blossa Glögg 05” när vi låtsades att vi var på taxfree igår. 🙂

Denna glögg fanns i en knubbig röd flaska med riktig kork. En riktigt snygg förpackning, jämfört med Blossas vanliga modeller. Färgen på glöggen var dock lite av en besvikelse. Den var ljusbrun. Vad är det för glöggfärg? Glöggen påstås ha smak av hjortron och armagnac, men det märktes inte så mycket genom glöggkryddorna. Iövrigt var glöggen god, och värmande. Hela 15% värmande.

Är man sugen på denna så finns den på bolaget.

Blossa 05

Lämna ett svar