Landkrabbor

Veronica och jag ville på en kväll i Stockholm göra saker som man skulle kunna ha gjort om man åkte finlandsbåt.

Vi började med att gå till taxfree butiken. Som taxfree fick systembolaget på Regeringsgatan fungera. Vi köpte bl.a Koff , Lapin Kulta och ”fjortis drickat” Smirnoff Ice. Sedan gick vi tillbaka till hytten (hem) och åt en kaviartoast, och sköljde ned den med Koff.

Spel finns på båtarna, så vi gick och spelade flipper på Surbrunnsgatan. Sen gick vi till skybaren (Gondolen) för att ta en drink. Där identifierade vi en kändis. Wille Crafoord satt och re-lala-laxade i baren. 😎

Vi åt sedan med fin utsikt över havet, (fast det var mörkt) på Brännvin. Där beställde vi från de 6-rätters landskapsmenyerna. Veronica beställde ”Norrland” och jag beställde ”Östergötland”. Sen tog vi även efterrätt. Jag med hjortron-tema (vilket ses på bilden nedan). Veronica to en efterrätt med choklad-tema. Allting var jättegott. 🙂

Mätta och belåtna gick vi sen till Akkurat, där vi träffade Veronicas kompis Raquel. Där drack vi bl.a. Indianvikens Pale Ale. Sen avslutade vi kvällen på Molly Malone. :mrgreen:

Twilight Zone Landkrabba Molly Malone

Lämna ett svar