Traquair – House Ale

På lördagskvällen (när jag kommit hem) så drack jag en öl som jag har druckit några gånger tidigare, men ej ännu haft tid att skriva något om. Det var en Traquair House Ale från Traquair House Brewery i Skottland.

Detta är en riktigt god och fyllig öl med bra beska. Färgen är mörkbrun, men den går att se igenom. Att den är så stark som 7.2% märks knappast, då den är så smakrik. Smaken är lite åt kaffe och choklad hållet, och eftersmaken är lite träig (på ett positivt sätt).

Att ölen är god är en av anledningarna till att jag druckit denna öl ett flertal gånger. 🙂 Ölen har oxå en intressant historia, då det kommer från ”the oldest inhabited castle in Scotland”.

Man kan även titta vad som skrivits om denna öl på RateBeer.

Det går givetvis bra att köpa denna öl på Bolaget.

House Ale

Lämna ett svar