Grekisk mat

Det var länge sen som jag träffade Sherri. Senast vi sågs var på QM sista fest. Så idag bestämde vi oss för att göra något åt det. Vi gick och käkade på Restaurang Cypern. Vi åt meze rätter med kött (vitlöksbröd, grekisk sallad, halloumi, dolmadakia, tzatziki, fläskfilé på spett, kycklingfilé, lammkotlett och friterad potatis) och drack ett grekiskt rödvin till som vi blev rekommenderade. Det var mycket gott, och servicen var bra. 🙂

På vägen hem såg vi hur det två brandbilar och tre polisbilar var uppställda (med blåljus) utanför mitt hus. 😯 Men vi kunde inte se vad som hade hänt. Brandmännen höll på att packa ihop sin utrustning. Vi anade en lätt rökdoft, men om det verkligen var brandrök, eller bara inbillning kunde vi inte säga. Det var iallafall inte i mitt hus som det hade brunnit.

Kommentera