Fredagskväll på Lebanon Meza Lounge

På eftermiddagsfikat, så hade vi månadens vinlotteri. För en gångs skull så vann jag. 🙂 Två flaskor var mitt pris. En flaska Marqués de Griñon, och en flaska Château Lecusse. Kanske finns det någon som skulle kunna tänka sig att hjälpa mig att dricka upp dessa? 😉

Efter jobbet så hade vi pub i vår egen bar på jobbet. Vi drack god öl (Boddington och Staropramen) och åt lite chips. Vi lyssnade på radion på hur Sverige gick vidare till final i OS-hockeyn genom att slå Tjeckien med 7-3. 😀

Sen åkte vi in till stan för att gå på Lebanon Meza Lounge. Innan maten tog jag en Libanesisk öl (Almaza). Det ångrar jag att jag gjorde. Den smakade parfymerat sandpapper. 🙁

Sen satte vi oss till bords och beställde avsmakningsmenyn. Det var massor med goda rätter. Vi drack ett rött vin till det. Jag provade det mesta och blev jättemätt. Det var verkligen mycket gott. 🙂 Som underhållning framåt slutet av måltiden så var det magdans, och slutligen fick vi in ett mycket starkt kaffe i mycket små koppar.

Adam, Anna, m.fl. på Lebanon Meza Lounge Avsmakningsmenyn på Lebanon Meza Lounge Magdans på Lebanon Meza Lounge

Lämna ett svar