Serwito

För att fira av Daniel (som byter kontor till kontoret i San Diego) så var vi några stycken från jobbet som gick ut och käkade på Serwito.

Vi beställde ”Robusto Menyn” med smördegsinbakad mozzarella som förrätt, grillad oxfilé med champinjoner och tryffel som huvudrätt. Som dessert valde jag Semifreddo. Allting var mycket bra. Till detta drack vi ett vin från Sicilien som heter Corte dei Mori, och som var gjort på druvan Nero d´Avola. Detta passade mycket bra till maten. 🙂 En kändis såg vi även på Serwito. Det var Fadde Darwich som var där utan sin Linda Rosing.

Efteråt, så gick vi till Man in the Moon, där jag för första gången provade en Mackmyra Preludium:01. Denna whisky är ju inte riktigt färdig ännu, men den blir nog bra när den blir det. Just nu smakade den lite träigt och kärvt, men den smakade iallafall inte illa. 😕 Jag drack även en Sotholmen Stout från Nynäshamns Ångbryggeri. Det är smarrig mörk öl av som är lite som en blandning av porter och stout, och som är lite rökig. En mycket lyckad kombination. 🙂

Lycka till på nya kontoret Daniel! Vi kommer att sakna Dig.

Linda Rosing
Linda Rosing var inte där – Bild från wikimedia
Creative Commons Attribution 2.0 Generic license

En reaktion till “Serwito

  1. Smördegsinbakad mozzarella är egentligen en lyxig mini-calzone. Mycket god men antagligen ungefär lika nyttig som att äta smör rakt av 🙂

    För övrigt kvarstår frågan: Är Serwito en bättre italiensk resturang än Trattoria Romana?

Lämna ett svar