En till strålande dag

Ny dag, och solen skiner. 🙂 Samma procedur som igår… Picknick i det gröna. Denna gång med lite annat pålägg på mackan, och utan några Staropramen. (Ja, vi ska ju jobba imorgon, så vi tog det lite lugnare.) Men även idag hade vi ett rosévin med oss. Denna gång en Coléccion Malbec-Rose från Michel Torino i Argentina (som har en kass websajt gjord med flash). Vinet var iallafall bra som picknickvin, men gårdagens Santa Digna tycker vi var bättre. Med det så är antagligen årets alla rosévins-tester avklarade… 😀

På kvällen gick vi och käkade på Texas Longhorn i Vasastan. Veronica åt ”Bar-b-q Ribs”, och jag åt ”Lamb Filé”. Det var mycket gott, och vi blev mätta och nöjda båda två. 🙂

2 reaktioner till “En till strålande dag

  1. Vi har iaf ett rosévin till att testa. Såg i en annons i City imorse att Turning Leaf kommit ut med en ”vit” Zinfandel. Den måste vi smaka! 🙂

Lämna ett svar