Veronica och jag bestämde oss för att ha picknick idag. Det var ju varmt redan på morgonen, och inga moln på himlen. Äntligen lite sommarvärme. 🙂

Jag skaffade gott bröd på Lindquists, och lite smarrigt pålägg på Ica. Det blev 4 goda mackor av detta. På bolaget hade jag köpt Staropramen och en flaska rosévin som heter Santa Digna. Detta är ett chilenskt rosévin som är gjort på Cabernet Sauvignon, och det märks att de som gjort detta vin har ansträngt sig lite mer än vad som är vanligt för roséviner. Väl kylt så är detta ett mycket trevligt picknickvin.

Picknicken var trevlig, och givetvis hade vi solskydd, för att inte bränna oss. Vi var ute i flera timmar. Sen tröttnade vi och gick hem.

På kvällen var det fortfarande varmt, och vi begav oss till Olé-Olé på Kungsholmen för att äta lite tapas. Mycket bra tapas här, till vettiga priser. 🙂 Men vi hamnade mellan lite underliga gäster. 😕 På vägen hem, så passade vi på att slinka in på Nils Oscar för att ta en sista öl. 🙂

Lämna ett svar