Dag 3 i London

Den tredje dagen så gick vi längs norra stranden till Millennium Bridge, och över den till Tate Modern. Där såg vi intressant konst av bl.a. Dali, Picasso, Mondrian och Lichtenstein. Vi såg även några unga kvinnor som spelade gitarr med nagellacksflaskor. Det var en hemsk kakafoni.

Efter Tate Modern så gick vi tillbaka över bron, och tittade på St Paul’s Cathedral. Därifrån tog vi tunnelbanan till Tottenham Court Road, där Veronica passade på att köpa ytterligare ett par skor, och jag återigen besökte Royal Mile Whiskies, där jag köpte ytterligare en hemlig whisky. Sen gick vi ner på Shaftesbury Avenue, där vi tillslut kom fran till Soho. Vi hamnade återigen på puben the Duke of Argyle. 🙂

Vi besökte sedan leksaksvaruhuset Hamleys, och sedan tog vi oss till Harrods, där vi köpte lite choklad. 🙂

På kvällen tog vi oss tillbaka till Soho och gick på en liten men bra italiensk restaurang som heter The Little Cottage. Jag åt en bruschetta till förrätt, och Veronica åt en sallad med tomat mozzarella och avokado. Till huvudrätt åt jag ravioli, och Veronica tog en cannelloni. Min mat var god, men Veronica gjorde nog de bästa valen. Till detta drack vi en Valpollicella. Detta vin var inte för tungt och passade mycket bra ihop med den mat vi åt. 🙂 Vi var mycket nöjda.

Traitors Gate Tate Modern St Paul's Cathedral

En reaktion till “Dag 3 i London

Lämna ett svar