Dag 2 i London

Den andra dagen i London så gick vi först på södra sidan av Themsen. Där gick vi förbi Burroughs Market och sen passerade vi Vinopolis whiskyavdelning. Där köpte jag en whisky, vars namn jag ännu inte vill avslöja, eftersom den kanske kommer med på whiskyprovning. Sen tog vi tunnelbanan till shoppingområderna kring Oxford Street. Vi gick ner till Soho, där vi tillslut hamnade på puben Duke of Argyle. På denna pub fastnade Veronica för Samuel Smith Alpine Lager, och jag fastnade för Samuel Smiths Extra Stout.

På kvällen gick vi ner till St Katharine Docks där vi delade på en pizza och drack rödvin.

Det underligt formade huset som syns bakom Towern på den högra bilden är the Swiss Re Tower. Det är även känt som ”The Erotic Gherkin”.

Tower Bridge HMS Belfast and the river The Swiss Re Tower and the Tower

Kommentera