Till London

Vi drog till London för att shoppa, turista och ta det lugnt. Vårt hotell låg nära the Tower of London.

Efter vi kommit till hotellet, så drog vi iväg på lite shopping, men innan vi började så åt vi (och tog en öl) på vad som är känt som ”den enda puben på Oxford street”. Veronica tog en Steak and Ale Pie, och jag tog en BBQ Chicken. Sen var vi klara att börja shoppa. Veronica tittade på skor, och sen gick vi och kollade in Royal Mile Whiskies där jag köpte en 20 cl Bruichladdich-10, så att vi hade nå’n god whisky att ha på hotellrummet.

Vi gick sen bl.a. till Megastore, där jag hittade en DVD jag ville ha. Säsong åtta av Red Dwarf.

På kvällen åt vi på ett indiskt ställe nära hotellet, och sen avslutade vi med att ta en öl på en pub som hette ”the Brown Bear”.

The Tower of London

Lämna ett svar