Häagen-Dazs – Strawberries & Marc De Champagne

Så hittade vi tillslut glassen som FastFoodLovers skrivit positivt om. Vi hittade den på sju-elva, men har inte sett den i andra butiker.

Glassen heter alltså, ”Strawberries & Marc De Champagne”. Om Marc De Champagne har jag skrivit tidigare. Det var verkligen inte någon god dryck.

På glassens förpackningen så ser det ut som ett stort glas är upphällt. 😯 Ungefär som om det vore Champagne. Dessutom, så har ”Marc De” skrivits med mindre bokstäver. Jag misstänker att detta är ett försök att förvilla kunderna.

Det enda positiva jag kan säga om glassen är att den innehåller mycket jordgubbar. Denna glass är iövrigt inte god! 🙁 Den smakar finkel. Jag kan inte hålla med FastFoodLovers. Veronica (som gärna äter glass) åt bara en liten bit. Jag åt lite mer, men det mesta blev kvar. Jag kommer äta upp det som blev kvar bara för att komma åt jordgubbarna, men då måste jag försöka ignorera finkelsmaken.

Nästa gång så köper jag en Ben & Jerry’s istället.

Dassig Glass

3 reaktioner till “Häagen-Dazs – Strawberries & Marc De Champagne

  1. Synd att du inte gillade den. Men tur att det finns Ben & Jerry’s som kan dämpa akut glass-sug.

    Vi är ju heller inga fans av Marc de Champagne, men går lite på din linje från tidigare test av just drycken – passar bäst i godis och mat, typ. Och i glassen känner inte vi finkeln, snarare champagnesmaken. Men det är ju en smaksak, i bokstavlig mening… Och du har nog bättre gom än oss…vi äter ju en hel del och kanske är våra smaklökar utbrända?

    tack för att du läser!

    Red. FastFoodLovers

  2. Ja verkligen. Nästa gång blir det Ben & Jerrys Chocolate Fudge Brownie. DEN äter jag gärna. 🙂

  3. Hej! Intressant att höra om dina reflektioner kring märkningen av Marc de och det stora glaset. Gissar att de kanske inte blev så glada när jag direkt skrev till dem och undrade hur de kommit fram till champagnesmak på starkspriten. Jag fick inte ens et svar (och ingen glass heller). =)

Lämna ett svar