Vi pratar svenka

Vi var ute på en liten upptäcktsfärd öster om vårt hotell, när Veronica fick syn på en rolig skylt som jag bara var tvungen att dokumentera. 😆

Senare på kvällen åt vi på ett ställe som heter Raeti, som några norskor tipsat oss om. Vi provade svärdfisken, eftersom det var något som vi nyligen ätit hemma, och som vi gillade. På Raeti var den också god. Till detta drack vi ett inhemskt vitt vin som heter Kretikos. Till förrätt åt vi gratinerad fetaost och zucchinibollar. Efter maten fick vi en bit chokladkaka och något drickbart. En flaska och små glas sattes på vårt bord. Vi hällde upp var sitt glas. Veronica tog sedan påtår. Vi var mycket nöjda med hela måltiden. 🙂

Vårt hotell har en mycket fin trädgård, och när vi kom tillbaka efter middagen så hade en fin och stor kaktusblomma slagit ut.

Sen satte vi oss i hotellets trevliga utomhusbar, där vi provade en del i sortimentet och bekantade oss med några andra gäster. SKÅL! 🙂

Svenka Svardfisk

Kaktusblomma Party

Kommentera