Öl och whisky mässan

Vi gick till öl och whisky mässan. 🙂

Här fick vi möjlighet att prova en hel del öl och whisky och trängas med alkisar och kännare.

En god öl som jag provade var julölen Mysingen Midvinterbrygd från Nynäshamns Ångbryggeri. Den hoppas jag att jag får dricka mer av lite senare i år. Annars så var det inga ölnyheter som jag tyckte stack ut. En klassiker som alltid är bra var Blå Chimay, så av den drack jag lite mer än ett smakprov.

En fantastisk whisky jag provade var en 37-årig Bowmore. En annan god whisky var Clynelish 14. Jag provade även Mackmyras sherrylagrade, och Veronica tog den bourbon lagrade. Av Laphroaig fick jag en väggkalender, och där provade jag även deras 15-åriga. (Mums!) 🙂

En whisky som jag dock inte rekommenderar är Isle of Jura-16. Efter de andra jag provat så var den inget vidare. 🙁

Vi såg även några kändisar på mässan såsom Micke och Ola från Drickbart och Angela från The Scotch Malt Whisky Society.

Micke och Ola Bowmore-37 Glada och onyktra

Kommentera