Middag på Gondolen

Veronica bjöd mig på försenad födelsedagsmiddag på Gondolen. Hon hade ordnat bra platser med fin utsikt över Stockholm.

Till fördrink så tog Veronica en Cosmopolitan och jag tog en Rusty nail. Min Rusty nail fick jag in i ett jättestort whiskyglas, med massor med is.

Efter detta så valde vi vad vi skulle äta. Vi valde olika saker men gjorde båda bra val. Till förrätt så tog Veronica en havskräftsoppa med halstrade kräftor och jag en oxcarpaccio med parmesan, pinjenötter och tomat. Till detta drack Veronica Lössterrassen och jag drack Leonardo Riserva. Vi var mycket nöjda. 🙂

Därefter följde varmrätten där Veronica tog ankbröst och jag hjortytterfilé. Till detta fortsatte vi med Leonardo Riserva. Återigen var vi mycket nöjda. 😀

Efter detta så fanns det faktiskt ytterligare lite plats i magen, så vi beställde in dessert. Veronica tog Eriks chokladdessert och jag Coupe Gondolen. Till detta drack Veronica Dow’s Tawny 20 Years som de rekommenderade och jag drack El Candado PX som inte verkar finnas på bolaget. Nu var vi jättenöjda. :mrgreen:

När vi jäst färdigt efter maten så gick vi ner till Akkurat och drack lite mer goda drycker.

Anka Hjort Dessert

Kommentera