Glenmorangie Traditional

Ytterligare en Glenmorangie provad. Denna gång en ”Traditional”.

Det var Veronicas far som bjöd på denna. Tackar så mycket. 🙂

Tidigare har vi provat diverse finish varianter av Glenmorangie. T.ex madeira finish, port finish, burgundy finish och côtes de nuit finish.

Denna gång var det alltså Glenmorangie Traditional som Veronicas far bjöd på. Detta är en fyllig och god whisky med mycket sherrytoner, både i doft och smak. Whiskyn är stark (57,2%) och det känns i smaken. Men fylligheten gör att den går bra att dricka ändå. Men givetvis går det bra att spä den med lite vatten, och den smakar efter det fortfarande bra.

Flaskan finns inte på bolaget och inte heller i min favorit-web-butik. 🙁

Om man har tur kan man hitta den på taxfree. (Jag har sett den i andra web-butiker, men då jag inte handlat i dessa, så vill jag inte länka dit.)

Tack för att jag fick prova denna. Självklart tar jag gärna ett glas till. 🙂

Glenmorangie Traditional

En reaktion till “Glenmorangie Traditional

Lämna ett svar