QM fest

Trots att det var ett tag sen QM som förening upphörde att existera så samlade C2 ihop gänget till en fest. Vi var i Villa Bellona och drack öl och åt chili. Tack för det C2, det hade du ordnat bra! 🙂

Festen var inte lika vild som förr, men vi är ju lite äldre nu, och en del av oss har t.o.m. familj att ta hänsyn till… Kul att träffa alla som var där iallafall. 🙂

QM-fest

C2 mailade alla han hade adresser till, och jag hjälpte honom med de adresser som jag hade, så om ni ändå missade att det var fest, så passa på att meddela mig eller C2 så får ni säkert ett meddelande nästa gång.

5 reaktioner till “QM fest

  1. Men Berka… du kan inte tillåta bara ”delar” av ditt inlägg i RSS; då måste jag ju klicka mig in i varje inlägg och det är ju jobbigt 🙂

  2. Finns det fler bilder från i lördags? Kul att träffa alla igen!

  3. Jag har bara en bild till som jag tog lite senare på kvällen. Kommer såsmåningom att lägga upp denna på QMs hemsida.

  4. Vad kul att QM på nåt sätt lever vidare. Har inte träffat en enda QM:are sedan jag flyttade från Sthlm 1992. Skulle vara kul att vara med på nästa återträff. Gärna i höst!?

Lämna ett svar