Shopping i London

I dag blev det en hel del shopping. Först tog vi tunnelbanan norrut till förorten Finchley. Där finns spelbutiken Leisure Games. Där fanns en hel del intressanta spel, men det enda som jag köpte var en bok till rollspelet traveller. Sen åkte vi till ett SF antikvariatHolloway Road. När vi bytte till den blåa linjen passade vi på att kolla in St Pancras stationen, med dess champange bar.

På SF antikvariatet köpte jag två bocker av Robert A. Heinlein, Space Cadet och Stranger in a Strange Land. Utöver dessa så köpte jag en illustrerad bok som heter ”The Space Warriors”.

Finchley Central St Pancras Holloway Road

På den blå linjen åkte vi sedan söderut till Knightsbridge för att gå på varuhuset Harrods. Men innan det åt vi fish and chips på en pub i närheten. På Harrods var det mellandagsrea och tokmycket folk. Vi lyckades ta oss in och köpte lite choklad. Vi tittade även lite på whiskyavdelningen, där de sålde whisky ur tunnor som de tappade upp på tjusiga flaskor.

GPS:en från Mio som jag fick i julklapp av Veronica fungerade bra som karta under dagens äventyr, men mellan de höga husen hade den lite svårt att tala om var vi egentligen befann oss. Det som var mycket positivt var att alla tunnelbanestationer fanns inprickade. 🙂

Lämna ett svar