Boylan Sugar Cane Cola

Då har jag provat den. Den cola som enligt sajten fulcola.com är den bästa.

Att den hade skruvkork missade jag, men det var inte så viktigt. Det viktiga var att flaskan var snygg och att innehållet var mycket gott. Colan smakade mycket och påminde i smaken lite om Malacos colaflaskor. Det enda negativa var att det var för lite kolsyra. Så även fast colan smakade mycket bra så kunde den uppfattas som lätt avslagen. 😕

Jag måste ändå hålla med fulcola om att detta är en mycket bra cola. Hittar jag den igen, så köper jag på mig några stycken. När jag sen ska öppna en Boylan Cola igen, så ska jag göra det på rätt sätt 🙂

Boylan

3 reaktioner till “Boylan Sugar Cane Cola

  1. Älskar denna cola, och precis som du så tog jag kapsylöppnaren och gjorde det vanliga…
    Ascoolt med skruvkapsyl!

    6 Juni, Lite sen kommentar, men what the hell…

  2. Kan inte hålla med författaren. Den här cola smakade inte bra på något sätt. De var dåligt kolsyrad, den hade ingen bra försmak och eftersmaken var helt skev. Nån form av dålig mix mellan smälta malacoflaskor och kubacola 🙁

Lämna ett svar