Åter till Bouillon Racine

Bouillon Racine har vi besökt förut. Det är en snygg restaurang i Art Nouveau stil. Vi började med ett glas Champagne.

Coupe de ChampagneVi valde precis som förra gången från Menu 1900 vars rätter skulle vara mer typiska för början av nittonhundratalet och blir historieätare igen. Till förrätt blev det Foie gras.

Foie gras de canard maison, compotée de pêches de vigneTill huvudrätt blev det späckad kulting, och till det drack vi en Chateau La Grace Dieu des Prieurs 2009 från Saint-Emilion.

Cochon de lait farci et rôti à la broche, purée de pommes de terre et panaisTill efterrätt valde jag Melba, en Jordgubbssorbet och Vaniljglass på ett flarn och till det drack vi en Armagnac från 1974.

Sorbet fraise senga, glace vanille gousse de Madagascar, fraises fraîches, coulis de framboiseVi var mycket nöjda med maten, men servicen var bättre förra gången vi var här.

Kommentera