Nyårsfest

Nyårsafton, och tolvslaget firades på båten M/S No Fear. Det var Veronica som hade kontakter, så att vi kunde komma dit på fest. Några av hennes vänner var oxå där.

Båten låg vid kaj hela kvällen. När vi kom fick vi en fördrink. Lite senare bjöds det på buffé, där det fanns lite av varje att äta. Själv gillade jag kycklingspetten, och fänkålen med morrötter. Brödet, som hade ost i degen var bra det med. Till det drack vi ett vitt vin vars namn jag glömt. På det hela taget så var det prisvärt.

Sen blev det dans, och då kunde man även köpa sig något i baren. Jag blev glatt överraskad av att de hade en Bowmore på ett sådant ställe. Ja, mindre båtar är ju inte kända för att ha ett bra sortiment… 🙂 Då kunde jag få något gott att skåla med oxå.

På 12-slaget gick vi ut och tittade på fyrverkerierna. Man kunde se dem mycket bra från den plats där båten låg. SKÅL och GOTT NYTT ÅR! :mrgreen:

Kommentera