Amfora Veronica

På Nyårsdagen gjorde vi en pastagratäng till middag. Det var tortellini med kött i tomatsås med charlotter, vitlök och andra kryddor, som gratinerades i ugnen. Det blev gott och var lagom enkelt att göra, så här dagen efter nyårsafton.

Till det så drack vi en Amfora Veronica som är en Cabernet Sauvignon från Chile som jag fått av Veronica. Vinet är i sig inte så märkvärdigt, men det hade ju ett kul namn. 🙂 Det var en ganska typisk chilensk Cabernet Sauvignon, där man kände den typiska fruktigheten. Till det pris man kan köpa den på bolaget så måste jag säga att det var ett fynd, som passade mycket bra till vår pastagratäng. 🙂

Tack för den flaskan Veronica! 🙂

Amfora Veronica

En reaktion till “Amfora Veronica

  1. Varsågod! Det var så lite så. Och tack för den mycket goda maten! 🙂

Lämna ett svar