Brakspear Bitter

ICA hittade jag en Brakspear Bitter. Denna öl är tydligen bryggd till 3.4 procent, och inte en av de folköl vars alkoholhalt är anpassad till de svenska skattesatserna. Tur för oss. Då slipper vi springa till bolaget för att köpa en riktig öl. Hoppas att det inte är en tillfällig produkt.

Smaken på denna öl är helt okej. Den fungerar utmärkt till mat. Gärna av lite starkare typ. Visserligen har jag druckit många godare bitter, men denna får godkänt och ett plus för att man kan köpa den på ICA. 🙂

Jag gillar 660 ml flaskan. Det är lagom mängd till stark mat, eller lagom mängd att dela på om man är två.

Men man kan läsa om vad andra tyckt om denna öl på RateBeer. SKÅL!

Brakspear

En reaktion till “Brakspear Bitter

  1. Se där ja! En öl som dom inte har fyllt på med vatten då med andra ord? Kan ju vara skoj att testa!

Lämna ett svar