Ett litet kalas

Först så vill jag bara säga, tack för uppvaktningen och de fina, roliga och goda presenterna. 🙂

Jag ordnade alltså ett litet kalas. Jag hade köpt catering från A Tavola. Den italienska buffén plus pannacotta med bär. Det var jättegott. 🙂

Till detta så hade jag inskaffat lite italienskt vin. De röda vinerna var Campolieti Ripasso, Langhe Nebbiolo och Brolio. De vita vinerna var Casal di Serra och Masi Masianco. Till desserten fanns det Nivole till dem som ville ha det.

I övrigt så bjöd jag på min Bruichladdich från 1966, och även på en Armagnac Castarède från 1966. Armagnacen var eldig och mycket smakrik med eklagringskaraktär på samma sätt som en bra bourbon har. På flaskan var det handskrivet att den var buteljerad 10.3.2004 och tillhörde lot no 66 20 304. Sen bjöd jag även på en hel del annat ur mitt stora sortiment av whisky och annat. 🙂

Kalas Mat

Lämna ett svar