Mysingen Midvinterbrygd – Julölstest

Mysingen Midvinterbrygd från Nynäshamns Ångbryggeri fick jag prova på öl och whisky mässan, men nu har jag inskaffat min egen flaska från bolaget.

Detta är en trevlig julöl. Jag hoppas att jag får dricka några till innan jul. Ölen är mörk, smakrik och fyllig. Den är kryddad med julkryddor (muskot, kummin, nejlika, vanilj och färskrivet apelsinskal), men dessa kryddor tar inte över utan ölen smakar bara gott. Som en julöl får denna full poäng av mig. 🙂

Man kan även titta vad som skrivits om denna öl på RateBeer.

Ölen finns i Bolagets ordinarie (men tillfälliga) sortiment. Se till att Du hinner köpa på Dig några innan de tar slut!

Om en test av flera julöl kan man läsa på whiskyguiden.se. Även där får Mysingen bra betyg, och man får tips om några andra julöl som kanske är värda att provas.

Mysingen

En reaktion till “Mysingen Midvinterbrygd – Julölstest

Lämna ett svar