Great Divide Yeti Imperial Stout

Då var det dags att prova en öl som jag hört bra saker om. Jag hittade denna på bolaget. (Den finns dock inte längre där.) Som man kan se på min bild så är detta en mörk öl, och som namnet antyder så är det en stark (9.5%) sådan. Observera att även skummet är ganska mörkt.

Doften har lite kaffe toner, men i smaken finns lite mera choklad och rostad malt. Ölen är även mycket fyllig. Detta är en toppengod öl. 🙂

Om man läst Tintin, så vet man vad en Yeti är, men om man inte gjort det eller känner till det på något annat sätt så vet man inte att det är en cryptid. Ett coolt namn på en god öl var det iallafall. 😎

Vad jag tyckte om denna öl stämmer ganska bra med det mycket bra betyget som denna öl har på RateBeer.

Great Divide Yeti Imperial Stout

Lämna ett svar