Blidan med Wille

Veronica och jag åkte på en kvällstur med ångfartyget Blidösund där kvällens gästartist var Wille Crafoord. Det var en fin och solig kväll, och till en början så satt vi utomhus. När Wille började spela så gick vi in för att lyssna. Sen blev det paus, och vi gick ut på fördäck och beundrade Vaxholm. Efter det så serverades pytt med öl och nubbe (för mig blev det en Bäska Droppar, och för Veronica en Herrgårds) i försalongen. Det var gott att få något i magen. Efter maten så spelade Wille igen och fortsatte hela vägen tillbaka till Stockholm. Detta var en jättetrevlig kväll, och när vi sedan gick hem så passerade vi Glenfiddich Warehouse, där Veronica tog en Irish coffee och jag en Indianviken på fat. 🙂

Senaste gången vi såg Wille var i november på Gondolen när vi lekte landkrabbor. Men nu är han aktuell i MQ reklamen ”party makeover”.

Blidösund var även den båt som vi i QulturMästeriet brukade åka med för att äta julbord den 14:e december, direkt efter luciabalen. Detta är ytterligare en anledning till att jag gillar att fortfarande att åka med denna båt ibland.

Jag noterade även när jag skrev detta att Bäska Droppar inte längre har nummer 23. Nu har Bolaget återigen förstört den gamla fina nubbevisan… 🙁

Leaving Stockholm Wille and Band

Waxholm III Waxholm Fortress

Lämna ett svar